Il Tramonto...μια γευστική πρόταση, με φρεσκάδα και άρωμα, από την παλέτα της Ιταλικής κουζίνας στον Αστέρα Βουλιαγμένης.



il tramonto


Με μια μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο σε συνδυασμό με κορυφαία πιάτα από την ιταλική κουζίνα, δεν είναι τυχαίο που το Il Tramonto έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Σε έναν καλαίσθητο χώρο με design φωτιστικά, αναπαυτικές πολυθρόνες και μεγάλα παράθυρα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το εστιατόριο σας περιμένει για να απολαύσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μια πλούσια κάβα με τις κορυφαίες ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών.

Φέτος στο Il Tramonto θα βρείτε και ένα ολοκαίνουργιο ιταλικό παραδοσιακό μενού με την επίβλεψη του executive chef Στράτου Καλαθάκη. Το μεγάλο ατού του Il Tramonto, πέρα από την εξαιρετική του κουζίνα, είναι το περιβάλλον και η θέα στον καταγάλανο ορίζοντα που την ώρα που δύει ο ήλιος βάφεται με τα ωραιότερα χρώματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που Il Tramonto σημαίνει ηλιοβασίλεμα.

Για άλλη μια χρονιά το ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Arion Resort and Spa στο Astir Palace, υπόσχεται μοναδικές γευστικές απολαύσεις στο υπέροχο ειδυλλιακό του περιβάλλον.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 8902000, 210 8901794.
ARION, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA
ASTIR PALACE RESORT
AΠΟΛΛΩΝΟΣ 40, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Τ: 210 8902000,W: arionresortathens.com, astir-palace.com


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV