«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ


Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες των καιρών και με την ιδιαίτερη ευαισθησία που διακρίνει το αθλητικό κέντρο STAR FOOTBALL CLUB, τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την Τετάρτη στις 2/7/2014 στις 19:00μ.μ ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και της ομάδας STAR FC-UNESCO θα διεξαχθεί για την υποστήριξη του σωματείου.
Με τίτλο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ», παίζουμε μπάλα στις εγκαταστάσεις του STAR FOOTBALL CLUB στην Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α Πλαζ Βούλας, Τέρμα Τραμ) για έναν ιερό σκοπό. Παράλληλα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά δρώμενα και πλούσιες εκδηλώσεις που θα πλαισιώνουν μια μεγάλη γιορτή Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Επειδή απώτερος σκοπός της διεξαγωγής αυτού του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ-1917), του οποίου η προσφορά στους κοινωνικούς αγώνες και τον πολιτισμό της χώρας είναι αδιαμφισβήτητη, καλούμε όλους τους φίλους του Θεάτρου, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σ’αυτό το μεγάλο γεγονός.

star footbal club


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV