Το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω είναι γεγονός!



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω, την Πέμπτη 15 Μαΐου, στον όμορφο χώρο του Periscope Hotel στο Κολωνάκι.

Το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω είναι γεγονός!


Σε μία ζεστή και ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα, δημοσιογράφοι γεύσης, σεφ, food bloggers και άνθρωποι που αγαπούν τη γαστρονομία μυήθηκαν στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Ο φωτογράφος και εκπρόσωπος της Nikon, κος. Πέτρος Χανδρινός, σε ένα απολαυστικό τρίωρο workshop, αποκρυπτογράφησε σημαντικές πτυχές της φωτογραφίας ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε σημαντικά μυστικά και tips για την φωτογράφιση φαγητού στο σπίτι. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να δώσει εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και για όσους δεν διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό για φωτογράφιση.

Το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω είναι γεγονός!


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την νέα μηχανή καφέ Saeco Philips Minuto, απόλαυσαν εσπρέσο και καπουτσίνο με φρεσκοκομμένο καφέ Tusso της Οικογένειας Δρακούλη.

Σχετικά με τα Soirée

Τα Soirée είναι μία σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει το Μαμα Πειναω. Με διαφορετική θεματική κάθε φορά, η ομάδα του Μαμα Πειναω σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες προσκαλεί σε after office parties τους φίλους του website σε μερικά από τα καλύτερα σημεία της Αθήνας με ένα μόνο σκοπό: να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που αγαπούν το φαγητό είναι πάντα οι καλύτεροι!

Το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω είναι γεγονός!


Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV