ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ



ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ
(μια τερατώδης μουσική κωμωδία)

Σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη


Το θέατρο Γκλόρια, και «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ» εύχονται σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και το Νέο Ετος 2014 να φέρει μόνο όμορφες και δημιουργικές στιγμές. «Το σπίτι του Φρανκεστάιν» για την Εορταστική περίοδο θα υποδέχεται τους θεατές τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ώρα 9:15
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου ώρα 7:15
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ώρα 9:15
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ώρα 6:15 και 9:15
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ώρα 7:15

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου ώρα 9:15
Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ώρα 7:15
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ώρα 9:15
Σάββατο 4 Ιανουαρίου ώρα 6:15 και 9:15
Κυριακή 5 Ιανουαρίου ώρα 7:15
και θα προσφέρει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν την παράσταση με 12 euro εισιτήριο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και με 15 euro εισιτήριο κάθε Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή.

Η ανατρεπτική κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, με την σκηνοθετική υπογραφή του Τάσου Ιορδανίδη, σε σκηνικά του Γκάι Στεφάνου, με τα ευφάνταστα κοστούμια της Ειρήνης Τσακίρη, τον σχεδιασμό μαλλιών από τον Χρόνη Τζήμο, τις ειδικές ενδυματολογικές κατασκευές δια χειρός Δήμητρας Καίσαρη και το τερατώδες μακιγιάζ της Θάνιας Ιορδανίδου, σε συνδυασμό με την κινησιολογία και τις χορογραφίες της Ρούλας Κουτρουμπέλη, μας μεταφέρει σε μία παράλληλη διάσταση, σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου μέσα από ανατροπές και πολύ χιούμορ διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους, που ντύνονται μουσικά με αγαπημένα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου.



Λίγα λόγια για το έργο:
Μια φορά και έναν καιρό, στο σπίτι του Ντόκτορ Βίκτορ Φράνκενστάιν… Ο Ντόκτορ Φρανκενστάιν ζει μαζί με τον πιστό υπηρέτη του Ιγκόρ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κουασιμόδο και την οικονόμο του, Μαίρη Ράιλι. Καθημερινά προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιοφυία που γέννησε ποτέ ο κόσμος. Αυτό τον έχει κάνει εμμονικό. Τόσο, που αγνοεί ακόμα και τη Μαίρη, η οποία ουσιαστικά είναι η γυναίκα της ζωής του… Τι πρόκειται να συμβεί όταν θα βρεθούν στο σπίτι του Ντόκτορ για… επίσκεψη, ο Κόμης Δράκουλας, ο λυκάνθρωπος Τάλμποτ, η Σούκι Στακχάουζ του ''True Blood'',μία ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ και το Φάντασμα της όπερας;

Συντελεστές:
Μετάφραση:
Ερρίκος Μπελιές, Σκηνοθεσία: Τάσος Ιορδανίδης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνάκος
Σκηνικά: Γκάι Στεφάνου, Κινησιολογία-Χορογραφίες: Ρούλα Κουτρουμπέλη, Ενδυματολόγος: Ειρήνη Τσακίρη, Συνεργάτης ενδυματολόγου: Θάνια Ιορδανίδου, Σχεδιασμός μαλλιών: Χρόνης Τζήμος, Ειδικές ενδυματολογικές κατασκευές: Δήμητρα Καίσαρη, Μακιγιάζ: Θάνια Ιορδανίδου, Φωτισμοί: Lato V, Μουσική επιμέλεια: Σοφία Φαραζή - Τάσος Ιορδανίδης, Στίχοι Τραγουδιών: Σοφία Φαραζή, Μουσική διδασκαλία: Γιάννης Μιχαήλ, Μουσική επεξεργασία: Γιάννης Μιχαήλ - Αντώνης Αντωνάκος, Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς, Προβολή-Επικοινωνία: Αλίκη Δανάλη. Διανομή: Τάκης Παπαματθαίου, Ορέστης Τζιόβας, Σοφία Φαραζή, Γιώργος Χρανιώτης, Μένη Κωνσταντινίδου, Σταύρος Σβήγκος, Ευθύμης Ζησάκης και η Λάουρα Νάργες.

frankestein


Το έργο έκανε τεράστια επιτυχία στο Broadway και η πρωτοτυπία του εστιάζεται στην εμπνευσμένη κωμικά γραφή του συγγραφέα, ο οποίος κατάφερε να ενώσει διάσημα πλάσματα της μυθοπλασίας και όχι μόνο…

Χαρακτηριστικά οι ''Times'' έγραψαν: ''Καταπληκτικό! Από τις πιο ανατρεπτικές κωμωδίες που έχουμε δει! Ο Ντάουνινγκ μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε γελάσει ξανά τόσο πολύ! Μη χάσετε την πρόσκληση για αυτό το μουσικό θεατρικό πάρτυ! ''

Αλλά και οι θεατές στο ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ έγραψαν: «ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!ΣΤΟ ΓΚΛΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! BROADWAY ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ!Ο ΘΙΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ MAINSTREAM ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Καλλιόπη Δήμου & Σία Ο.Ε.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Τάσος Ιορδανίδης
Έναρξη παραστάσεων: Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 ώρα 9 μ.μ.
Λήξη παραστάσεων: Κυριακή των Βαίων
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με το διάλλειμα
Παραστάσεις:
ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ - Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Ημέρες & ώρες παραστάσεων εκτός εορταστικής περιόδου :
Τετάρτη: απογευματινή – 19:15
Πέμπτη: απογευματινή – 19:15
Παρασκευή: βραδινή – 21:15
Σάββατο: απογευματινή – 18:15 // βραδινή – 21:15
Κυριακή: απογευματινή – 19:15

Ημέρες και ώρες Ταμείου:
Δευτέρα 12:00 – 16:00 και από Τρίτη έως και Κυριακή 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.
Τηλέφωνο ταμείου: 210 3609400
Τιμές εισιτηρίων κατ’άτομο:
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή: 15 ευρώ
Τετάρτη – Πέμπτη : 12 ευρώ
Φοιτητικό: 12 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων:
Viva.gr, 11876, Καταστήματα Παπασωτηρίου, Καταστήματα Public & Καταστήματα Seven Spot

Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, ισχύει η τιμή 10 ευρώ το άτομο για όλες τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων απο Τετάρτη έως και Κυριακή.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της παράστασης για την συνεργασία και την υποστήριξή τους:
ΤΥΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ T.V. GLAM, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ PASS PAR TOUT, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, CITY WAY, GALAXY 92, ATHENS DJ 95,2, ATHEΝS ROCK 96,9, ΡΥΘΜΟΣ 94,9, ΑΘΗΝΑ 9,84, M-WORDRADIO.GR, METROGREECE.GR, PARAPOLITIKA.GR, 11888.OTE.GR, IN2LIFE.GR, CLICKATLIFE.GR , ARTMAG.GR, ARTISTBOOK.GR, THESOUT.GR, IQ MAGAZINE, MYCAMPUS.GR, MYMUSICWALL.COM, KIFISSIA24.GR, TOKENTRI.GR, ΘΕΑΤΡΟ.GR, KULTUROSUPA.GR, CTVMAG.GR, GPNEWS.GR, IDEESMAG.GR, SKYWALKER
Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας MAC
Το catering της Επίσημης Πρεμιέρας είναι ευγενική χορηγία του Radisson Blu Park Hotel Athens
Τα κρασιά της Επίσημης πρεμιέρας είναι ευγενική χορηγία του HOUSE OF WINE (www.houseofwine.gr )
Υποστηρικτής Vodafone 1 + 1
Η περούκα της Σοφίας Φαραζή είναι ευγενική Χορηγία της εταιρείας Άγγελος Σαχιτζής «Τα πάντα για τα μαλλιά»

Υπο την Αιγίδα
unesco

Ucook Team


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV