Ο διαγωνισμός Electrolux Design Lab 2014 αναζητά ιδέες για τη δημιουργία υγιών κατοικιών



diagonismos-electrolux-design-lab


Ο δημοφιλής παγκόσμιος διαγωνισμός σχεδίου, που φέτος έλαβε πάνω από 1.700 αιτήσεις από 60 χώρες, κοινοποιεί τώρα το θέμα για το 2014. Στη 12η έκδοσή του, ο διαγωνισμός Electrolux Design Lab ασχολείται με τα θέματα της υγείας και της βιωσιμότητας στα πλαίσια του θέματος της Δημιουργίας Υγιών Κατοικιών.

Ο διαγωνισμός Electrolux Design Lab 2014 καλεί τους σπουδαστές σχεδίου παγκοσμίως να διαγωνιστούν για μια αμειβόμενη εξάμηνη πρακτική άσκηση και ένα χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ υποβάλλοντας καινοτόμες ιδέες σχεδίου για τα μελλοντικά περιβάλλοντα κατοικίας. Το φετινό θέμα, Δημιουργία Υγιών Κατοικιών, ρωτά πώς μπορούμε στο μέλλον να απολαμβάνουμε υγεία και ευημερία, να ζούμε σε ευχάριστα περιβάλλοντα και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους με δημιουργικό, βιώσιμο και ξεκούραστο τρόπο.

Ο διαγωνισμός αναζητά ιδέες για προϊόντα, εξαρτήματα, αναλώσιμα και υπηρεσίες σε τρεις βασικούς τομείς: Μαγειρική Απόλαυση, Φροντίδα Υφάσματος και Καθαρισμός του Αέρα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή: οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν την περιγραφή μιας ιδέας, ένα οπτικό σκαρίφημα που απεικονίζει την ιδέα, καθώς επίσης και την περιγραφή των οφελών για τους καταναλωτές. Η ημερομηνία έναρξης για την υποβολή συμμετοχών στον διαγωνισμό είναι η 1η Μαρτίου και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων για τον διαγωνισμό είναι η 6η Απριλίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και το θέμα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο Design Lab web site.

Διαγωνισμός online που οδηγεί σε παγκόσμια αναγνώριση.

Οι καλύτερες προτάσεις δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Design Lab και μπορούν να προωθηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας έτσι στους σπουδαστές τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε ένα παγκόσμιο κοινό. Η διεξαγωγή του διαγωνισμού σε στάδια διευκολύνει την περαιτέρω εργασία: οι σπουδαστές θα αναπτύσσουν τις ιδέες τους σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα δημοσιεύουν και θα μοιράζονται νέο περιεχόμενο και θα γράψουν ένα blog ανάπτυξης. Επίσης, θα λάβουν πληροφορίες από εμπειρογνώμονες της Electrolux κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Ο νικητής του διαγωνισμού θα επιλεγεί από επιτροπή επαγγελματιών διεθνούς φήμης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μάθετε περισσότερα για το διαγωνισμό Design Lab στα κανάλια κοινωνικών μέσων της Electrolux: Ιστότοπος Design Lab:electroluxdesignlab.com Σελίδα Facebook της Electrolux: facebook.com/ElectroluxAppliances Twitter: twitter.com/Electrolux Flickr: flickr.com/photos/electrolux-design-lab Pinterest: pinterest.com/electrolux Instagram: Instagram.com/electrolux

Η Electrolux είναι πρωτοπόρος διεθνώς στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές επαγγελματικής χρήσης και πουλάει περισσότερα από 50 εκατομμύρια προϊόντα σε πελάτες σε περισσότερες από 150 χώρες κάθε χρόνο. Η εταιρεία δημιουργεί έξυπνες πρωτοποριακές λύσεις βασισμένες σε εκτενείς έρευνες καταναλωτών, καλύπτοντας τις επιθυμίες των σύγχρονων καταναλωτών και επαγγελματιών. Η γκάμα προϊόντων της Electrolux περιλαμβάνει ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, κουζίνες, κλιματιστικά και μικρές συσκευές όπως ηλεκτρικές σκούπες που πωλούνται με τις πολύ γνωστές επωνυμίες Electrolux, AEG, Zanussi και Frigidaire. Το 2012, η Electrolux σημείωσε πωλήσεις ύψους 110 δισεκατομμυρίων SEK και απασχολούσε 61.000 εργαζομένους. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://group.electrolux.com.

Ucook Team


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV