Χτένα με ανοιχτήρι, σέβεται τις 2 βασικές σου ανάγκες



Bottle Opening Comb


Υπήρχε η εποχή που κάθε άνδρας είχε στην τσέπη του παντελονιού του μια πλαστική χτένα. Η διαδικασία ήταν μάλιστα απλή. Ο άνδρας έκανε μπάνιο, κοιταζόταν στο καθρέπτη ίσα –ίσα για να φτιάξει τα μαλλιά του και ύστερα να βγει στην παμπ να πιει. Σχεδιασμένη από ένα μπυρόβιο μπαρμπέρη, η OLD FAMILIAR Bottle Opening Comb χτένα θα φροντίσει την εμφάνισή σου ακόμα και μετά το 5ο μπουκάλι.

Η συγκεκριμένη χτένα είναι ένας συνδυασμός δύο εμβληματικών και χρήσιμων εργαλείων που χρησιμοποιούνται καθημερινά, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν τα έβρισκες μαζί. Διατηρώντας την ρετρό αισθητική, είναι ένα αντικείμενο υψηλής ποιότητας, γυαλισμένο, χαραγμένο με λέιζερ και laser-cut από ανοξείδωτο χάλυβα 12ga που κατασκεύασαν ειδικοί τεχνίτες στο Οχάιο.

Κάθε OLD FAMILIAR Bottle Opening Comb διαθέτει στο πίσω άκρος της ένα ανοιχτήρι γιατί είσαι ο άντρας που μπορεί και τα κάνει όλα μόνος του. Στα 23.95$ μπορείς να το προπαραγγείλεις, ενώ υπάρχει και μια μικρή Βeard & Mustache εκδοχή για τα κλειδιά σου στα 14.95$. Κυκλοφορεί τον Οκτώβρη για να προλάβει τους πρώτους αέρηδες, έπειτα από τη καμπάνια του στο Kickstarter που στέφθηκε με επιτυχία.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV