Φωτογραφικές περιπέτειες με δροσερά σνακς



Camera Cooler Bag


Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα τραβήξει κάθε φωτογραφική σου εξόρμηση. Αλήθεια, πόσο εύκολα ξεχνιέσαι με τις ώρες γυρίζοντας ή περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια μοναδική λήψη όπως την έχεις φανταστεί. Με τόσες ώρες όμως κάτι θα χρειαστεί να φας, να πιεις – είσαι και καλοφαγάς πανάθεμά σε.

Η Camera Cooler Bag της Poler, είναι μια τσάντα μεταφοράς του βασικού φωτογραφικού εξοπλισμού σου, που όταν την αδειάζεις γιατί τον χρησιμοποιείς, θα κρατήσει ευχαρίστως το φαγητό ή το ποτό σου δροσερό.
Σε casual vintage style, η Camera Cooler Bag είναι μια ανθεκτική τσάντα, μεσαίου μεγέθους ώστε να μπορείς να την έχεις μαζί σου καθημερινά, για οποιοδήποτε από τους 2 λόγους.

Αφαιρώντας την εσωτερική επένδυση με τις θήκες για την τοποθέτηση της DSLR, του φακού και του εξωτερικού φλας, φανερώνονται τα ισοθερμικά της τοιχώματα τα οποία θα φιλοξενήσουν τα απαραίτητα φαγώσιμα τροφοδοτικά.
Με δύο εξωτερικές τσέπες, η Cooler τσάντα μπορεί να κρατήσει ένα τηλέφωνο στο μπροστινό μέρος και ένα tablet στο πίσω μέρος … ή ένα ελβετικό σουγιά, κάποιο μικρό σνακ ή ένα μικρό βιβλιαράκι τσέπης κά. Ιδανική λύση για camping και ταξίδια, θα σου κοστίσει 50$.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV