Το μπουκάλι συντηρητής για το κρασί που περίσσεψε.



Το μπουκάλι συντηρητής για το κρασί που περίσσεψε.


Αν είσαι σαν εμάς και τις παρέες μας που πίνουμε ευχόμενοι άσπρο πάτο εννοώντας φυσικά όχι το ποτήρι αλλά το μπουκάλι, τότε το παρακάτω δεν σε αφορά και “γεια μας”. Αν όμως είσαι από αυτούς που δεν πίνουν πολύ, ή προσέχουν, ή συνοδεύουν το φαγητό τους με ένα ωραίο κρασί, τότε θα έχεις πετάξει πολλά μισογεμάτα μπουκάλια.
Η λύση είναι είτε να το γυρίσεις από τα 750άρια (ml) στα ατομικά, είτε να προσθέσεις στο νοικοκυριό σου το SavinoPreservation Glassware, ένα μπουκάλι συντήρησης για ότι περίσσεψε.

Όταν παραγγείλεις ένα Savino, θα πάρεις ουσιαστικά μια γυάλινη καράφα 750 ml, ένα ενδιάμεσο κομμάτι για το περιορισμό του οξυγόνου και ένα πώμα στεγανοποίησης.
Αυτό το σύστημα τριών μερών, όχι μόνο θα διατηρήσει το κρασί σου στην ίδια γεύση με αυτή που είχε όταν πρωτοάνοιξες το μπουκάλι, αλλά θα το φέρει ξανά πίσω στο τραπέζι σου, με τον κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, χωρίς να πέσει σταγόνα γεμίζοντας τα ποτήρια.

Το Savino ωρίμαζε 15 χρόνια στο μυαλό του δημιουργού του, Scott Tavenner και πλέον είναι προς παραγωγή χάρη στην επιτυχημένη καμπάνια του στο Kickstarter. Προλαβαίνεις να το προπαραγγείλεις από τους πρώτους στα 40$, ενώ υπάρχουν και exclusive περιορισμένα κομμάτια σε matte black στα 75$.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV