Κάλτσες από καφέ που φιλτράρουν τις οσμές!



Κάλτσες από καφέ


Πίνεις καφέ όλη μέρα για να την βγάλεις “καθαρός” με τις δυνάμεις σου. Που να ‘ξερες όμως ότι μπορείς να κρατήσεις και τα πόδια σου καθαρά στα παπούτσια που φοράς χρησιμοποιώντας τα συστατικά του; Οι Τhe Ministry of Supply κατασκεύασαν τις κάλτσες Atlas. Οι Atlas είναι σαν ένα φίλτρο Brita για τα πόδια σου: φτιαγμένες από ανθρακούχο καφέ φιλτράρουν και απορροφούν τον ιδρώτα και την οσμή. Ο Bodymapped σχεδιασμός τους σου δίνει άνεση και υποστήριξη όλη την ημέρα. Και είναι 3 περισσότερο αποτελεσματικές στην κακοσμία από αυτές που φοράς.

Οι Atlas είναι προϊόν ρομποτικής ακρίβειας σαν να λέμε 3D εκτύπωση για ρούχα. Οι MoS χαρτογράφησαν τα εξής χαρακτηριστικά: επίπεδα ελαστικότητας, πίεσης και θερμικής απεικόνισης. Με απλά λόγια μελέτησαν πώς το υλικό είναι τεντωμένο πάνω στο στο πόδι, έτσι ώστε να το κάνουν να λειτουργεί ως δεύτερο δέρμα καθώς κινείσαι, πώς να είναι ανθεκτικές στην πίεση που ασκείς όταν πατάς και τρίτον και πολύ σημαντικό, εντόπισαν τα θερμικά hotspots που δημιουργούνται έτσι ώστε να ξέρουν που να τοποθετήσουν τον εξαερισμό! Όλα στο όνομα της άνεσης!

Φυσικά οι κάλτσες πλένονται και δεν μυρίζουν καφέ γιατί έχουν υποστεί διεργασία αφαίρεσης των υγρών του καφέ και είναι πολύ ανθεκτικές για να τις φοράς όλη μέρα. Πρόκειται για ένα επαναστατικό προϊόν που θα το βρεις αρχικά στο Kickstarter, χαμηλές ή κοντές, με τα 2 ζευγάρια να ξεκινούν στα 28$.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV