MB Bento Lunchboxes – To τάπερ που δεν θα ξεχάσεις ποτέ πίσω



MB-Bento-Lunchboxes


Παλιά σε κορόιδευαν που πήγαινες με το ταπεράκι στη δουλειά και έτρωγες σπιτικό φαγητό. Τώρα είναι πια μόδα για λόγους διατροφής αλλά και οικονομίας προφανώς. Γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν παραμένει απαρατήρητο ή ασχολίαστο στους εργασιακούς χώρους, το στοίχημα πλέον είναι όχι τι τρως αλλά που το τρως. Το εντυπωσιακό MonBento είναι το lunchbox που θα φιγουράρει πάνω στο γραφείο σου και δεν θα ξεχάσεις ποτέ φεύγοντας.

H λέξη Bento είναι ιαπωνική και αναφέρεται σε γεύμα που μεταφέρεται σε δοχείο για έξω από το σπίτι. Εμπνευσμένα λοιπόν από την ιαπωνική κουλτούρα, τα Bento τάπερ έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε: ως σνακ στο ταξίδι, για το γεύμα εργασίας, κατά τη διάρκεια ενός πικνίκ ή για το κολατσιό των παιδιών.

Οικολογικά και επαναχρησιμοποιούμενα, κατάλληλα για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων, τα Bento κουτιά είναι ιδανικά για να εξασφαλίσεις τηνασφαλή και υγιεινή μεταφορά του φαγητού σου αλλά και την διατήρηση του υπέροχου στυλσου.
Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές για ένα κουτί, για διπλό σετ με διαχωριστικό και λάστιχο να κρατά τα κουτιά μαζί ή εναλλακτικά μια μεγάλη τριπλή τετράγωνη εκδοχή. Επίσης ολοκληρωμένη θα βρεις την γκάμα των αξεσουάρ, όπως εσωτερικά διαχωριστικά φαγητού, μικρά sauce dips, μαχαιροπήρουνα,chopsticks, καπάκια για να αλλάζεις χρώματα όταν βαριέσαι και ασορτί τσάντες μεταφοράς. Θα βρεις ακόμα παιχνίδια για να απασχολείς τα μικρά παιδιά όταν τα ταΐζεις!

Οι τιμές στα κουτιά ξεκινούν από 21,90€ και άντε μετά να μου πεις ότι ξέχασες το φαγητό σπίτι; Αδύνατον.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV