Δείξε μου την κάβα σου



IntelliScanner Wine Collector 400


Μα καλά ποιος άνοιξε το τελευταίο σου καλό μπουκάλι κρασί χωρίς να σε ρωτήσει; Μα υπήρχαν άλλα να σερβίρεις, παρόμοια. Εντάξει, εντάξει ίσως να ξεχάστηκες και εσύ. Πώς άλλωστε να θυμάσαι τόσες ετικέτες που έχεις στην κάβα σου;
Καλύτερα οργανώσου με το IntelliScanner Wine Collector 400, τον εύκολο στη χρήση αναγνώστη barcode και σύστημα λογισμικού που οργανώνει το κρασί σου αυτόματα.

Με τη σάρωση του barcode στην ετικέτα του οίνου, ο Collector θα αναγνωρίσει το κρασί και θα κατεβάσει αυτόματα λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό, όπως το οινοποιείο, τον τύπο, τη ποικιλία, ωρίμανση... Το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό (PC/MAC)διαχείρισης χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή βάση δεδομένων με δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης χωρίς να χρειάζεται την δική σου πληκτρολόγηση. Κρατά επίσης το ιστορικό με τις προσθήκες ή καταναλώσεις σου και σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις reviews και σημειώσεις.

Αν ακόμα κάποια μπουκάλια είναι από το χωριό, χωρίς ετικέτες, θα τα συμπεριλάβεις στη λίστα σου με τα προτυπωμένα αυτοκόλλητα. Με το IntelliScanner Wine Collector 400 μπορείς να μοιραστείς τη συλλογή σου online ή να την επιδεικνύεις μέσα από το iPhone σου. Θα σου κοστίσει 279$, αλλά μόνο ένας καλός συλλέκτης σαν εσένα θα καταλάβει την αξία του.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV