Crucial Detail Porthole – Για να βλέπεις τι σου ρίχνουν στο ποτό ή στο πιάτο!



crucial detail porthole


Αν η χιλιοειπωμένη συμβουλή “εκεί που πας να προσέχεις μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό” σου έσπαγε τα νεύρα από μικρός και συνεχίζει και σήμερα που ακόμα την ακούς, πες της μανούλας σου ότι στο μπαράκι που συχνάζεις έχεις την δική σου τρύπα, κοιτάς μέσα από το φινιστρίνι σου τον αλκοολούχο ωκεανό. Αν μετά από αυτό δεν σε κλείσει μέσα για τον επόμενο μήνα, τότε πραγματικά σου αξίζει ένα Porthole, γιατί λες την αλήθεια. Το Porthole είναι μια στρογγυλή καράφα - εγχυτήρας που ναυπηγήθηκε για να είναι ορατά τα συστατικά (βότανα, φρούτα κά) που εμπεριέχονται, εκχύνονται και σερβίρονται σε πραγματικό χρόνο.

Εμπνευσμένος από τα φινιστρίνια των πλοίων, το Porthole της Crucial Detail είναι ένας διάφανος εγχυτήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοκτέιλ, έλαια, τσάι, καφέ, σάλτσες, σούπες κά. Μέσα από αυτό το γυάλινο, 2-όψεων παράθυρο υψηλής αισθητικής, η υπέροχη θέα εξαρτάται από τη σύνθεση των συστατικών με αποτέλεσμα μια διαφορετική εικόνα κάθε φορά, με ορατή την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το Porthole μπορεί να φιλοξενήσει ως 390ml, είναι κατασκευασμένο από Low Iron Glass και ανοξείδωτο ατσάλι. Αν θες να γίνεις περισσότερο πιστευτός και ούτως ή άλλως έψαχνες τι δώρο να κάνεις της μαμάς για τα Χριστούγεννα, μπορείς να το προπαραγγείλεις μέσω της επιτυχημένης καμπάνιας του στοKickstarter, αλλά θα σου κοστίσει 95$. Η ειλικρίνεια και τα γούστα κοστίζουν ακριβά, σωστά;

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV