Η “κατσαρόλα” που φορτίζει τις μικρές πεινασμένες συσκευές σας



PowerPot V


Το PowerPot V είναι μια ισχυρή, ελαφριά συσκευή που μετατρέπει τη θερμότητα σε ηλεκτρική ενέργεια. Απλά πάρτε την κατσαρόλα, συνδέστε το καλώδιο φόρτισης και τοποθετήστε την σε πηγή θερμότητας κατάλληλη για να βράσετε… νερό. Το PowerPot ενώ βράζει, θα ταΐσει με ρεύμα το κινητό, το mp3 player, το GPS ή οποιαδήποτε άλλη χαμηλής ισχύος ηλεκτρονική συσκευή σας μέσω USB.



Η φορητή κατσαρόλα PowerPot V (149$) της εταιρείας Power Practical, ακόμη ένα προϊόν που πέτυχε την χρηματοδότηση του μέσω του Kickstarter, είναι εξοπλισμένη με μια USB (5V) θύρα και παρέχει έως και 5W ισχύ, αρκετή για να γεμίσει την μπαταρία τουsmartphone, iPod ή GPS σας σε περίπου 60 – 90 λεπτά.To Power Pot V είναι ιδανικό για την κατασκήνωση ή στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. Μπορεί να μην είναι τόσο compact όσο ένας ηλιακός φορτιστής, όμως ζυγίζει μόνο μισό κιλό περίπου και μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, ακόμα και όταν απλά θέλετε 1,4L ζεστό νερό!
H εταιρεία σχεδιάζει επίσης, την παραγωγή του μεγαλύτερου PowerPot X (1,9L) που θα μπορεί να φορτίζει περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα ή μεγαλύτερες όπως tablets, με παραγόμενη ισχύ ως 10W. Αν ετοιμάσουν και ΧV εκδοχή τότε θα “καείτε” στα gamping parties παίζοντας μουσική όλη νύχτα!

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV