Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ξανά… στο Street Pasta!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ξανά… στο Street Pasta!

street pasta


Οι «γαστρονομικές Πέμπτες» μπορεί να άλλαξαν μέρα και να έγιναν «γαστρονομικές Τετάρτες», αλλά η διάθεση και το μεράκι των σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ και του σεφ Γιώργου Μαύρου παραμένουν σταθερά!
Ο Γιώργος Μαύρος, ιδιοκτήτης του Street Pasta και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιούνται οι «Γαστρονομικές Τετάρτες», φιλοξενεί τους σπουδαστές του ΙΕΚ με εκκίνηση την προσεχή Τετάρτη 22/5, με «γυναικείο» άρωμα από τις Δήμητρα Οικονόμου και Ειρήνη Ντόκο. Η Δήμητρα και η Ειρήνη θα παρουσιάσουν δύο πιάτα με βάση τα ζυμαρικά και ένα συνδυασμό μεσσηνιακής παράδοσης και ανατολίτικης γεύσης.

Η πρώτη συνταγή περιλαμβάνει παραδοσιακές χυλοπίτες με φρέσκο σολωμό, καρότο και φινόκιο, σβησμένες με ούζο και αρωματισμένες με άνηθο και λίγη κρέμα γάλακτος. Η δεύτερη, πιο «εξωτική» συνταγή, πένες ,με μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο, ινδικό κάρυ, σβησμένα με λευκό κρασί και γάλα καρύδας.
Το Street Pasta και το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς τους, το Οινοποιείο Γκότση, την ποτοποιία Κωστέα, το βαλσαμικό ξύδι Παπαδημητρίου και τη Νότια Ελληνική Τηλεόραση, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των σπουδαστών στην κουζίνα του Street Pasta!


Χορηγός επικοινωνίας
net
Υπό την αιγίδα
chef club

Η ομάδα του Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV