Η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στο Ευρωκοινοβούλιο

Η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στο Ευρωκοινοβούλιο

chef's club


Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανακοινώνει την παρουσίαση της σύγχρονης Ελληνικής γαστρονομίας στο Ευρωκοινοβούλιο στις 10 Απριλίου 2013 , από 60 Έλληνες σεφ που θα ταξιδέψουν για αυτό τον σκοπό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από πολλά σημεία της Ευρώπης.

Η παρουσίαση γίνεται κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα Ευρωβουλευτή του κόμματος των Δημοκρατικών «Alliance of Liberals and Democrats for Europe» στη Γερμανία κυρίου Γεώργιου Χατζημαρκάκη, και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην εκδήλωση «Ελληνική Παραδοσιακή Γαστρονομία σε σύγχρονη παρουσίαση στο Ευρωκοινοβούλιο», οι σεφ μας θα παρουσιάσουν σε πέντε διαφορετικούς θεματικούς μπουφέ τοπικά πιάτα από όλες τις περιοχές της χώρας μας, παρουσία 150 προσκεκλημένων.

Στα πλαίσια αυτά προηγείται ημερίδα με ομιλίες στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα "Increasing Greek Productivity through Quality Boost και ομιλητές τους κυρίους:

Jorgo Chatzimarkakis MEP
Dacian Ciolos, Commissioner for Agriculture Development
Athanasios Tsaftaris, Greek Minister of Rural Development and Food
Giorgos Stavrakakis, Member of the European Parliament
Yiannis Boutaris, Mayor of Thessaloniki
Miltiadis Karoumbas, President of the Hellenic Chef's Club
Mr Klaus Hübenthal, Director of Dehoga Nordrhein-Westfalen e.V.
Welcome Speech by Commissioner Maria Damanaki

Η αποστολή υποστηρίζεται τόσο από κρατικούς φορείς, όσο και από εταιρείες του χώρου που συνεισφέρουν με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Η ομάδα του Ucook.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV