ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - "ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83" 06/03/2013 17:00


Μαγειρεύω Οικονομικά - "Επεισόδιο 83" 06/03/2013 17:00

Κατάλληλο για όλους "Μαγειρεύω οικονομικά" ... ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής φύσης και ένα εισιτήριο μόλις 50 ευρώ, με τον σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη! Η νέα καθημερινή εκπομπή, που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Βασικός στόχος της εκπομπής είναι ν΄ αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύει κάποιος παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ!

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΟΠΙΕΤΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. μπούτι χοιρινό περασμένο από τη μηχανή τη σνίτσελ
100 γρ. δημητριακά fitness
1 αυγό
50 γρ αλεύρι
2 κολοκυθάκια
150 γρ. γιαούρτι
30 γρ. μουστάρδα
Αλάτι , πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας στο μέγεθος σου θέλουμε. Περνάμε από το αλεύρι, το αυγό και τέλος τα δημητριακά που έχουμε θρυμματίσει. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε sticks και τα τηγανίζουμε αφού τα έχουμε αλευρώσει. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και συνθέτουμε το πιάτο μας.

ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ Κ/Ψ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ
12 μικρά ντακάκια
25 γρ. κ/ψ μαϊντανός
200 γρ. Κατίκι Δομοκού
2 ντομάτες στον τρίφτη
50 γρ. ελιές ροδέλα
50 ml. Ελαιόλαδο
20 γρ. κάπαρη
Ρίγανη
Αλάτι , πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη ντομάτα με το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Σε ένα ντακάκι προσθέτουμε από επάνω τη ντομάτα. Προσθέτουμε το κατίκι και τέλος ελιές, κάπαρη, ελαιόλαδο και ρίγανη.






blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV