"Sweet & Skinny Μαθήματα" με την αξιολάτρευτη Marisa Churchill.

"Sweet & Skinny Μαθήματα" με την αξιολάτρευτη Marisa Churchill.



Από 16/01, κάθε Τετάρτη για τον επόμενο μήνα, στο Divani Caravel "Sweet & Skinny Μαθήματα" με την αξιολάτρευτη Marisa Churchill.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 72 07 000
Τα μαθήματα ξεκινούν στις 17:30. Ο χώρος είναι περιορισμένος!

Η Marisa Churchill, Ελληνοαμερικανίδα chef patisier, από μικρή μαγείρευε στην κουζίνα μαζί με την Ελληνίδα γιαγιά της. Υπό την καθοδήγηση της αγάπης της, έμαθε πώς να φτιάξει το δικό της γιαούρτι, ελιές, σπιτικό ψωμί και τα ζυμαρικά, καθώς και το πώς να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά ελληνικά πιάτα.

Σήμερα, η γιαγιά μου αλλά και η ελληνική κουζίνα επηρεάζουν το μαγείρεμα μου.

Το 1999 αποφάσισε να γυρίσει ένα δια βίου πάθος για το μαγείρεμα σε μια καριέρα. Μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο, και αποφοίτησε από την Ακαδημία Μαγειρικής της Καλιφόρνιας, μετά την προώθηση της εκπαίδευσης της στις προηγμένες δεξιότητες γλυκά και αλμυρά μαγείρεμα, στο Culinary Institute of America στο Greystone. Με τα χρόνια έχει εργαστεί σε εστιατόρια όπως αξιοσημείωτη ως Rubicon, η Λοξή Πόρτα, Ame, LuLu και του Yoshi, όπου ονομάστηκε "μια από τις πόλεις κορυφαίους σεφ ζαχαροπλαστικής" με το κεφάλι τροφίμων κριτικός του San Francisco Chronicle του Michael Bauer.

Σε μερικές από τις δημοσιεύσεις της όπου έχουν παρουσιαστεί, περιλαμβάνουν: Food & Wine, Bon Appetit, άνθρωποι, Λεπτομέρειες, Shape, Τέχνες Τροφίμων, και η San Francisco Chronicle. Όπως και σε διεθνές επίπεδο σε περιοδικό Elle, Ελευθεροτυπία και Zaxaroplastiki.

Η τηλεοπτική μαγειρική καριέρα της ξεκίνησε με λίγες τοπικές θητείες τηλεόραση στο Σαν Φρανσίσκο, και στη συνέχεια ήρθε Top Chef 2!

Όταν δεν είναι στην κουζίνα της μπορεί συνήθως να βρεθεί απολαμβάνοντας άθλημα, κολύμπι, ή να ταξιδεύει στα νησιά της Ελλάδα, δίνοντας γαστρονομικές εκδρομές, μαθήματα μαγειρικής, ή απλά να χαλαρώνει σε μια παραλία.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV