Το Τυροκομείο Κωσταρέλου συμμετείχε στη διοργάνωση TEDx Athens

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου συμμετείχε στη διοργάνωση TEDx Athens

Τυροκομείο Κωσταρέλου


Το Τυροκομείο Κωσταρέλου προσκλήθηκε πρόσφατα να υποστηρίξει την 4η ελληνική διοργάνωση TEDx Athens. Η εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία είχε ως θέμα 'The Ones Who Do' / “Aυτοί που πράττουν” και ήταν αφιερωμένη σε ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό στον τομέα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τυροκομείο Κωσταρέλου συμμετείχε ως Food Pαrtner στη διοργάνωση, ως ζωντανό παράδειγμα της επιτυχίας και της προσήλωσης στην ποιότητα, προσφέροντας γευστικές δημιουργίες με βάση τα εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως τη βραβευμένη βαρελίσια φέτα, το μελίπαστο, τη γραβιέρα, το ρυζόγαλο και τα εξαιρετικά γιαούρτια.

Η Οικογένεια Κωσταρέλου από το 1937 μέχρι σήμερα δημιουργεί προϊόντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, με φρέσκο γάλα από επιλεγμένους παραγωγούς και αφοσίωση στις παραδοσιακές μεθόδους.

“Είμαστε τυροκόμοι τρίτης γενιάς και άνθρωποι που καθημερινά δίνουμε όλη μας την ενέργεια στην ποιότητα των προϊόντων μας και την ικανοποίηση των ανθρώπων που αγαπούν τις αυθεντικές γεύσεις” μας λέει ο Κυριάκος Κωσταρέλος. “Το μήνυμα του TEDx Athens 'The Ones Who Do' ταυτίζεται με τη φιλοσοφία μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας επέλεξαν γι’ αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση”.


Tυροκομείο Κωσταρέλος
260 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου,
Μαρκόπουλο
22990 25569
www.kostarelos.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV