Η Electrolux παρουσίασε τη νέα σειρά οικιακών συσκευών Inspiration Range

Η Electrolux παρουσίασε τη νέα σειρά οικιακών συσκευών Inspiration Range



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Electrolux στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Chef’s Club.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι ηλεκτρικές συσκευές της νέας σειράς Inspiration Range που είναι εμπνευσμένες από τους επαγγελματίες και προσαρμοσμένες για τους καταναλωτές.
Χάρη στο βασικό προσκεκλημένο της εκδήλωσης το γνωστό και επιτυχημένο chef, κύριο Στράτο Καλαθάκη του ξενοδοχείου “Astir Palace”, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις συσκευές στην πράξη.



Ο chef μαγείρεψε ένα ιδιαίτερο μενού με ελληνικές γεύσεις πάνω στις επαγωγικές εστίες που προσφέρουν ταχύτητα στην αυξομείωση της θερμοκρασίας, ακρίβεια και ασφάλεια καθώς θερμαίνεται το σκεύος και όχι η εστία.
Οι πρώτες ύλες είχαν αποθηκευτεί στο ψυγείο με τεχνολογία Twin Tech FrostFree με Multiflow που εγγυάται σωστή υγρασία στο ψυγείο, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρόνο και χωρίς να μειώνονται τα επίπεδα των βιταμινών τους.



Στη συνέχεια, τα φαγητά τοποθετήθηκαν στον χωρητικότητας 74 λίτρων φούρνο της σειράς Inspiration Range, που χάρη στο σύστημα θέρμανσης UltraFanPlus με τον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα, τα αποτελέσματα μαγειρέματος ήταν απόλυτα ομοιόμορφα και γευστικά.



Στο τέλος οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ξεχωριστό μενού του κ. Καλαθάκη και συζήτησαν μαζί του μυστικά μαγειρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την διεύθυνση www.electrolux.com.gr ή με την Αγγελική Μουτσάτσου στο τηλέφωνο 210 9578000


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV