Το πιο μικρό καφέ…

Το πιο μικρό καφέ…

Έχει αρκετό χώρο για μόλις δύο καθίσματα κι ένα πάγκο αντί για τραπέζι, θα μπορούσε να είναι το πιο μικρό καφέ του κόσμου.
Έχει το γλαφυρό όνομα «Little Espresso Co» και ο 28χρονος ιδιοκτήτης του, ο Adam Lowiss είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα… τέσσερις πελάτες, δύο καθιστούς και δύο στην ουρά.



Εξυπηρετεί ωστόσο 35 πελάτης την ημέρα που δεν τους πειράζει να… στριμωχτούν λίγο στο κατάστημα που έχει εμβαδό δύο τετραγωνικά μέτρα!
Το καφέ διεκδικεί και επισήμως το ρεκόρ, με αίτηση που έχει αποσταλεί στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ενώ υποψήφιο είναι επίσης ένα μικρό μαγαζάκι στην περιοχή East Anglia.



Σύμφωνα με τον Lowiss, έχει το ρεκόρ στο… τσεπάκι του καθώς ο ανταγωνιστής του, το μαγαζί «The Window» στο Norwich έχει εμβαδό πέντε τετραγωνικών μέτρων.
Ελεγκτής του Γκίνες θα κληθεί να μετρήσει τα δύο καφέ και το ρεκόρ θα επικυρωθεί σε δύο εβδομάδες.
«Οι άνθρωποι έρχονται και τους αρέσει το πόσο κοντά ερχόμαστε… Μόνο εγώ είμαι συνήθως κι ετοιμάζω τα πάντα», λέει ο 28χρονος.
«Οι άνθρωποι λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τόσο μικρό. Δεν είναι ούτε καντίνα ούτε περίπτερο, υπάρχει μία ατμόσφαιρα εδώ. Πολλοί μπαίνουν μόνο για να δουν πόσο μικρό είναι», προσθέτει.

ΠΗΓΗ: grarxi.blogspot.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV