Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!

Μια πιτσαρία σε τέσσερις τροχούς!Είναι μία από τις ωραιότερες πιτσαρίες που κυκλοφορούν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, η οποία γίνεται… ανάρπαστη άμα τη εμφανίσει της όχι μόνο για τις πεντανόστιμες πίτσες που σερβίρει στα όρθια αλλά και για το εντυπωσιακό design της που κλέβει τα βλέμματα του κόσμου.

Η πιτσαρία «Del Popolo» δημιουργήθηκε στο εσωτερικό ενός φορτηγού, όταν ο ιδιοκτήτης της Jon Darsky -πρώην παίκτης του μπέιζμπολ και νυν σεφ- αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ιταλική κουζίνα.

«Σκέφτηκα αρχικά να ανοίξω ένα ιταλικό εστιατόριο κάπου στο κέντρο αλλά στην πορεία μού ήρθε η φαεινή ιδέα μιας αυτοκινούμενης πιτσαρίας, που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου σε διάφορα σημεία της πόλης», εξηγεί ο Jon και συμπληρώνει:«Ιδανική τοποθεσία δεν υπάρχει πουθενά και έτσι είναι καλύτερα να σταθμεύεις οπουδήποτε! Όμως, από την άλλη, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία του… ξαναζεσταμένου. Επιθυμούσα οι πίτσες μου να είναι ολόφρεσκες και λαχταριστές, όπως σε ένα καλό παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο που δουλεύει σε ξυλόφουρνο».Ένας ξυλόφουρνος μέσα στο φορτηγό ήταν το βασικό πρόβλημα τού Jon, καθώς έπρεπε να γίνει ειδική μελέτη για να τοποθετηθεί χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Όσο για τον σχεδιασμό στο εξωτερικό μέρος του φορτηγού, νομίζω οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.Μακράν των συνηθισμένων αυτοκινούμενων καντινών, η πιτσαρία Del Popolo δεν έχει σε τιποτα να ζηλέψει την πολυτέλεια ενός εστιατορίου. Τόσο σχεδιαστικά όσο και γευστικά. Και αυτό είναι που μετράει.

Far from the usual automotive canteens, pizzeria Del Popolo has nothing to envy the luxury of a restaurant. Both design and taste. And that's what counts.ΠΗΓΗ: perierga.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV