ΜASTIQUA

ΜASTIQUA



Μία φοβερή ιδέα ενός φυσικού ανθρακούχου νερού, αρωματισμένο με μαστίχα. To Mastiqua μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά από την εταιρία Skinos. Εμείς το δοκιμάσαμε και σας λέμε απόλυτα ότι είναι μία επιλογή που εκτός τις χωνευτικές του ιδιότητες της μαστίχας μπορεί να σας δροσίσει! To Mastiqua μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει ένα απογευματινό ποτό σε κάποιο παραλιακό μαγαζί, αλλά και να συνοδέψει έναν espresso. Η μίξη μαστίχας και νερού ήταν από την αρχαιότητα διαδεδομένη στη Μεσόγειο και στην Ανατολή, τόσο για θεραπευτικούς λόγους όσο και για λόγους απόλαυσης. Το συγκεκριμένο είναι το προϊόν μιας μεθοδικής διαδικασίας απόσταξης με ατμό που μας δίνει ένα 100% υδατικό φυσικό απόσταγμα μαστίχας.

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ
Ένα φυσικό ανθρακούχο νερό, με βάση το μαστιχόνερο, που αναβλύζει ευεξία και δροσιά, μεταμορφώνοντας καθημερινές στιγμές σε μικρές ξεχωριστές απολαύσεις.

Το ΜASTIQUA έχει ιστορία.
Είναι η συνέχεια μιας παράδοσης που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της. Μιας παράδοσης άρρηκτα δεμένης με την απόλαυση των σπάνιων ιδιοτήτων της μαστίχας.
Στη μυστική συνταγή του, η μαστίχα προσθέτει στο ανθρακούχο νερό τη φρεσκάδα της, τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές της ιδιότητες, δημιουργώντας ένα ποτό που συναντά το πραγματικό νόημα του ευ ζην.
Απόλαυση και Ευζωία.

ΜΑΣΤΙΧΟΝΕΡΟ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Η μίξη μαστίχας και νερού ήταν από την αρχαιότητα διαδεδομένη στη Μεσόγειο και στην Ανατολή, τόσο για θεραπευτικούς λόγους όσο και για λόγους απόλαυσης.
Σήμερα το μαστιχόνερο είναι το προϊόν μιας μεθοδικής διαδικασίας απόσταξης με ατμό που μας δίνει ένα 100% υδατικό φυσικό απόσταγμα μαστίχας.
Ένα πολύτιμο υγρό που μεταφέρει τα μοναδικά στοιχεία* της μαστίχας στο MASTIQUA.

ΜΑΣΤΙΧΑ, ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
Η μαστίχα παράγεται μόνο στο νότιο τμήμα της Χίου και πουθενά αλλού στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, δεν έχει ακόμα εξηγηθεί το μυστήριο της παρουσίας της μαστίχας σε αυτή τη γωνιά της ανατολικής Μεσογείου. Βασικό συστατικό της Ιπποκράτειας Θεραπευτικής, μονοπώλιο των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, λάφυρο των Γεννουατών κατακτητών, η μαστίχα χάρη στις μοναδικές της ιδιότητες ταξίδεψε σε Ανατολή και Δύση, μέχρι τα πέρατα του κόσμου.
*Περιέχει όλα τα υδροδιαλυτά στοιχεία της μαστίχας

ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΩΣ
To MASTIQUA είναι aπολαυστικό για κάθε ώρα της μέρας. Εξαιρετική επιλογή τόνωσης, δροσιάς και ευεξίας. Χωνευτικό, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας. Ιδανικό συνοδευτικό του καφέ αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος. Και φυσικά ένα ελαφρύ «ποτό» για τη βραδινή έξοδο.

Απολαύστε το κρύο, ιδανικά στους 3o C, για μια μοναδική εμπειρία δροσιάς. Προσθέστε μια φέτα λεμόνι για ένα αναζωογονητικό, τονωτικό, μη αλκοολούχο ποτό.




blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV