θΑ ΔΙΝΑΤΕ 1000$ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ?

θΑ ΔΙΝΑΤΕ 1000$ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ?

θΑ ΔΙΝΑΤΕ 1000$ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ?

Πιθανότατα όχι, αλλά ο Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έδιναν 1.000$ για την πίτσα του.

Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει τεσσάρων ειδών χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι (των 250$) περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.

Το 2010, σε ένα ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πολούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV