ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΙΛΩΝ

ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΙΛΩΝ

ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΙΛΩΝ

Αν δεν είστε ο τύπος που τσιμπολογάει και αντιμετωπίζετε το φαγητό ως σοβαρή υπόθεση, τότε ήρθε η ώρα να βρεθείτε αντιμέτωποι με το χάμπουργκερ των 84 κιλών.

Το εικονιζόμενο τεραστίων διαστάσεων χάμπουργκερ βάρους 84 κιλών κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Για όσους και όσες μάλιστα θεωρούν ότι αντέχουν την πρόκληση μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, που αλλού, στις ΗΠΑ. Το λουκούλειο χάμπουργκερ, που πάει κόντρα στην οικονομική κρίση, κοστίζει μόνο 499 δολάρια και σερβίρεται στο Mallie’s Sports Grill and Bar στο Southgate του Michigan.

Ο υπερήφανος ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι χρειάστηκαν τουλάχιστον 8 ώρες για να ψήσουν το «ψωμάκι» που θα μπορούσε να συγκρατήσει το ογκώδες περιεχόμενο του. «Η θέση μας στο βιβλίο Γκίνες αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου».

«Εργάστηκα σε όλη μου τη ζωή μου για να φτιάξω αυτό το εστιατόριο και το παγκόσμιο ρεκόρ με κάνει να ξεχνάω όλες τις δυσκολίες που περάσαμε».

Το burger ψήνεται για περίπου 15 ώρες και αργότερα προστίθενται τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τυρί, μαρούλι και ντομάτα και μεταφέρεται για σερβίρισμα από την κουζίνα στους πελάτες του εστιατορίου σε ειδικά διαμορφωμένο τρόλεϊ.

ΠΗΓΗ:OTHERSIDE


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV