ΜΠΥΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ

ΜΠΥΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ

ΜΠΥΡΑ ΑΞΙΑΣ 750 ΕΥΡΩ

Η ακριβότερη μπύρα του κόσμου με κόστος 750 ευρώ το μπουκάλι έκανε την εμφάνιση της σε περιορισμένο αριθμό των 30 μπουκαλιών. Πρόκειται για την Nail Ale, την μπύρα που είναι φτιαγμένη από νερό από τους παγετώνες της Ανταρκτικής.

Όπως δήλωσε ο Αυστραλός ζυθοποιός, Τζον Στόλγουντ, που την έφτιαξε: “Είναι υπέροχο να πουλάς το ακριβότερο μπουκάλι μπύρας στον κόσμο, αλλά είναι και για καλό σκοπό. Νομίζω ότι στο μέλλον οι μπύρες που θα κοστίζουν πάνω από 800 δολάρια δεν θα είναι απλώς μοναδικές, αλλά τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατίθενται για καλούς σκοπούς”.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα από την πώλησή της πανάκριβης αυτής μπύρας, με το όνομα “Nail Ale” θα δοθούν στην αμφιλεγόμενη μαχητική περιβαλλοντική οργάνωση “Sea Shepherd”, η οποία αγωνίζεται για να σταματήσει τα ιαπωνικά φαλαινοθηρικά και σύντομα μέλη της θα αναχωρήσουν για την έβδομη αποστολή τους στην Ανταρκτική.

Τέλος, ο Αυστραλός δήλωσε αναφερόμενος στη βρετανική μπύρα “The End of History”, με περιεκτικότητα 55% αλκοόλ, η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, σε 11 μπουκάλια τυλιγμένα σε κουφάρια μικρών ζώων, που πωλήθηκαν προς 545 ευρώ το ένα: “Ευτυχώς πλέον η ακριβότερη μπύρα του κόσμου πωλείται με στόχο τη διάσωση των φαλαινών και δεν είναι... μια μπύρα με πολύ αλκοόλ και νεκρά ζώα”.

ΠΗΓΗ: OTHERSIDE


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV