GRAND VIEW TOPLESS COFFEE SHOP

GRAND VIEW TOPLESS COFFEE SHOP



Ένα πραγματικά...μοναδικό εστιατόριο στις ΗΠΑ κινδυνεύει να κλείσει μετά από δυο χρόνια λειτουργίας. Ο λόγος που το κάνει μοναδικό: οι γυμνόστηθες σερβιτόρες του!

Το Grand View Topless Coffee Shop στο Vassalboro, της πολιτείας Μέιν των ΗΠΑ άνοιξε το 2009 και το σέρβις του από την πρώτη στιγμή ήταν εκπληκτικό κυρίως λόγω...της θέας που πρόσφερε! Ωστόσο από πολύ νωρίς είχε προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις από τοπικούς κυρίως φορείς, ενώ είχε δεχθεί και εμπρηστική επίθεση. Παρόλα αυτά φτιάχτηκε ξανά και λειτούργησε, ενώ πρόσθεσε στις υπηρεσίες του και ένα σέξι πλύσιμο των αυτοκινήτων των πελατών του, φυσικά μισόγυμνο!

Αυτό όμως εξαγρίωσε ακόμα τους κατοίκους της περιοχής και η τοποθέτηση των επιγραφών που ενημέρωνε για τις υπηρεσίες κρίθηκε παράνομη και οι κοπέλες θα έπρεπε πλέον να ντυθούν!

Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι η εν λόγω εντολή δεν έχει να κάνει με την γυμνή πολιτική του καταστήματος αλλά απλά ότι η τοποθέτησε έγινε χωρίς άδεια και πως παραβιάζει τους κανονισμούς της περιοχής.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Ντόναλντ Κράμπτι δηλώνει στην τοπική εφημερίδα Maine Morning Sentinel ότι απλώς «Ήθελα να διασκεδάσω, να κάνω τους ανθρώπους να γελάσουν», ενώ τόνισε ότι έχει περάσει πολλά για να σώσει το μαγαζί του που δίνει σε πολλούς ανθρώπους δουλειά καθώς όλοι τον σαμπόταραν.

«Είχαν βαλθεί να βάλω λουκέτο. Προσπαθώ να βγάλω τα προς το ζην όπως κάνουν όλοι αλλά δεν με αφήνουν», λέει. Τελικά, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί, ενώ του έχει δοθεί μια βδομάδα προθεσμία για να το κάνει αυτό αλλιώς θα έχει νομικές συνέπειες.

ΠΗΓΗ: loutrakiblog.blogspot.com


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV