SOUVLAKIHUT VS FAST FOOD ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

SOUVLAKIHUT VS FAST FOOD ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

SOUVLAKIHUT VS FAST FOOD ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ποια McDonalds και ποια Pizza Hut;
Τώρα ήρθε το Souvlakihut και τα σάρωσε όλα!
Πρόκειται για την νέα αλυσίδα Fast food στην Αυστραλία, η οποία έχει κάνει πάταγο και έχει κάνει τις πολυεθνικές Fast food που βρίσκονται εκεί να φοβηθούν.

Πρόκειται για μια ιδέα δύο Ελλήνων μεταναστών, του Βασίλη και του Γιάννη Φωτιάδη οι οποίοι ξεκίνησαν ανοίγοντας ένα μαγαζί με την εν λόγο ονομασία στην Μελβούρνη.
Τέσσερα χρόνια μετά από αυτήν τους την ιδέα τα εστιατόρια τους έχουν γίνει πλέον αλυσίδα και έχουν φτάσει τα 125 μαγαζιά.

Πέρα όμως από την πελατεία που έχει καθημερινά, πολύ σημαντική ήταν και η αναγνώριση της επιχειρηματικής τους κίνησης από την «10 Thousand Feet», την εταιρεία έρευνας καταστημάτων franchise, η οποία κατέταξε το Souvlakihut στην πρώτη θέση, δίνοντας του τον τίτλο του καλύτερου από τις 900 ανάλογες επιχειρήσεις στην Αυστραλία.

Οι αδερφοί Φωτιάδη δηλώνουν:
“Ήδη έχουμε κατοχυρώσει το όνομα της εταιρείας μας στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Κίνα και βέβαια στην Αυστραλία, ενώ σύντομα το ίδιο θα γίνει και στην Ασία και πολύ σύντομα θα δείτε εστιατόριό μας και στην Κύπρο. Σίγουρα θέλουμε το Souvlakihut να φτάσει και στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί”.

ΠΗΓΗ
otherside.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV