ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ CHEF ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HO.RE.CA 2011

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ CHEF ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HO.RE.CA 2011

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ CHEF ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HO.RE.CA 2011

ΜΕ 16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΧΟΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεκαέξι (16) μετάλλια, κέρδισαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας «Kalimera Breakfast» που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθήνας, στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Hotel- Restaurant-Café (HO.RE.CA.).
Οι βραβευμένοι CHEF των ΙΕΚ ΞΥΝΗ διαγωνίστηκαν με σπουδαστές αντίστοιχων σχολών μαγειρικής στη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων.
Το περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, απετέλεσε πόλο έλξης για ολόκληρο το Συνέδριο Γαστρονομίας, καθώς οι βραβεύσεις των σπουδαστών και αυριανών επαγγελματιών της κουζίνας διαδέχονταν η μία την άλλη και όλοι οι επισκέπτες επιθυμούσαν να γνωρίσουν τα ταλαντούχα παιδιά.

Στο πλευρό των διαγωνιζόμενων σπουδαστών βρέθηκαν δύο από τα πιο γνωστά πρόσωπα της εκπομπής μαγειρικής MASTER CHEF, τα οποίοι είχαν καθηλώσει με την τηλεοπτική παρουσία τους ολόκληρη της Ελλάδα, το προηγούμενο διάστημα.
Η κα Αρετή Μουλακάκη και η κα Ζοζέφα Πέγκου, επισκέφτηκαν το περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ , φωτογραφήθηκαν με τους σπουδαστές και άκουσαν τα μυστικά της κουζίνας του κορυφαίου ΙΕΚ στην μαγειρική.
Φυσικά από το πλευρό των βραβευμένων σπουδαστών δεν έλειψαν και ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες chef, όπως ο κ. Θανάσης Σκούρας, αρχιμάγειρας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο οποίος ευχήθηκε στους σπουδαστές να είναι κάθε χρόνο πρώτοι στην αποκομιδή των μεταλλίων, όπως φέτος.

Tο τετραήμερο 11-14 Φεβρουαρίου 2011, ο Τομέας Επισιτισμού – Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα συμμετάσχει στην 24η Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Τεχνολογίας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ενώ την Τρίτη 1η, την Τετάρτη 2η και την Πέμπτη 3 Μαρτίου, θα διεξαχθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ( Πατησίων 31 ΑΘΗΝΑ), οι ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών από τους τομείς του επισιτισμού-τουρισμού και των ξενοδοχειακών.
Με την κίνηση αυτή τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποδεικνύουν πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης, προτάσσουν την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών τους.


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV