ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ COOKBOOK TEASER

To TEASER είναι μια καινοτόμος ιδέα, ενα βιβλίο μαγειρικής υψηλής τεχνολογίας που εχει σχεδιαστεί για να μειώνει τα απόβλητα τροφίμων επιτρέποντας στον χρήστη να δοκιμάσει μια συνταγή πριν αυτή μαγειρευτεί.

Αυτή η υπερ-φορητή ψηφιακή συσκευή διαθέτει οθόνη αφής και εναν ενσωματωμένο εκτυπωτή που εκτυπώνει μικρές φαγώσιμες ταινίες.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία εκτύπωσης με εγχυση γεύσεων, διαθέτει 18 κασέτες γεύσεων και βρώσιμες ταινίες που μπορούν να ψεκαστούν ανάλογα με τις γεύσεις που δίνουν τα συστατικά και οι αναλογίες τους της συνταγής απο τις κασέτες γεύσεων, διαμορφώνοντας έτσι την επιθυμητη γεύση του πιάτου απο την ανάμειξη των συστατικων του. Με την σύνδεση της LCD οθόνης που διαθέτει μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στις συνταγές.

Οταν δείτε και επιλέξετε μια συνταγή δείνετε εντολή στη συσκευή να σας εκτυπώσει ενα δείγμα γεύσης.

Αν νομίζετε οτι κατι δεν σας ταιριάζει ρυθμίστε τα συστατικά της συνταγής ωστε να ικανοποιήσουν τις προσωπικές προτιμήσεις.

Οταν η επιθυμητή γεύση προκύψει, απλά ακολουθήστε τις οδηγές της συνταγής, που εμφανίζονται, για να σας οδήγήδουν απρόσκοπτα και με ερισσή αυτοπεποίθεση στο να μαγειρέψετε το φαγητό που σχεδιάσατε ψηφιακά και δοκιμάσατε πριν μαγειρέψετε, σε εναν υπολογιστή.


ΠΗΓΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΓΚΑΣ


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV