Θέατρο ELIART «Η ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑ»

«Η ξεχασιάρα Μελίσσα»

Εναρξη παραστάσεων Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι.
Κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο θέατρο ELIART, Κων/πόλεως 127 Βοτανικός.



Η Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον και η ομάδα 2+2 υποστηρίζοντας το κοινό τους όραμα που αφορά και στον ζωτικό διάλογο της θεατρικής τέχνης με την Εκπαίδευση, παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Η ξεχασιάρα Μελίσσα».
Ζωντανή μουσική, τραγούδια, τεχνικές αυτοσχεδιασμού, σωματικού θεάτρου και διαδραστικά μέρη με παιχνίδια για όλους σε μια παράσταση που καταπιάνεται με την ποιότητα της ζωής μας.



Mια Μελισσοκόμος - μέσα στις σκοτούρες της - βλέπει ένα καλό όνειρο. Πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής μέλισσας, της Μελίσσας, που χάνει το σμήνος της, ξεχνά τον δρόμο για την κυψέλη και περιπλανιέται πολύ σε λάθος μέρη, ώσπου συναντά τον Γλύκα, έναν κηφήνα, που της μαθαίνει τη σημασία του παιχνιδιού. Μαζί θα συνεχίσουν τον δρόμο για το σπίτι, θα αναζητήσουν τροφή, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και… δυσκολίες, μέχρι που η Μέλια τους δείχνει τον προορισμό. Και τότε, η Μελίσσα και ο Γλύκας - με λίγο σπρώξιμο από τη Μελισσοκόμο- εξάλλου δικό της είναι το όνειρο! - θα χρειαστεί να διαλέξουν τον δρόμο της ζωής τους.



Μια παράσταση με ζωντανή πρωτότυπη μουσική και δυο αφηγητές που με τεχνικές μεταμόρφωσης και διαδραστικό παιχνίδι ενταγμένο στη ροή της μοιράζονται με τα παιδιά ένα παραμύθι για το μέλι, τις μέλισσες και το ζωτικό τους ρόλο μέσα τον ίδιο τον κύκλο της ζωής.

Γενική είσοδος 8 ευρώ/ Ειδικές τιμές για σχολεία και συλλόγους

Κείμενο- σκηνοθεσία: Άννα Γαρεφαλάκη
Πρωτοτυπη μουσική σύνθεση: Γιώργος Ορφανουδάκης
Χορογραφία: Αγγελική Ματοπούλου
Σκηνικά- κοστούμια: 2+2, Πέτρος Τριανταφυλλόπουλος
Φωτογραφίες: Στέλιος Χουστουλάκης
Φωτισμοί: Μαρία Γοζαδίνου
Κιθάρα/πνευστά: Παύλος Γκούσιος
Παίζουν: Άννα Γαρεφαλάκη/ Κωνσταντίνος Μαραβέλιας

Διάρκεια: 60 λεπτά

Τηλέφωνο κρατήσεων:210 9333954/6947712629

Ειδικές τιμές για σχολεία και συλλόγους.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Δημοπούλου: 2103216036, 6989342472,mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας της παράστασης
Παρασκήνιο, Athens Rock 96,9, clickatlife.gr, otenet.gr, artmag.gr, videatro.gr, artistbook.gr, mycamus.gr, IQMagazine, mysalonika.gr, mymusicwall.com, monopoli.gr, thesout.gr, CTVmag.gr, acropolistreet.gr, Gpnews.gr, Proothisi, ourgreektv.com,childo.gr taste advisor. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την PIZZA FAN


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV