ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑΣ ( ΣΥΡΟΣ )

ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑΣ

Η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών προιόντων του νησιού της Σύρου με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο είναι του Κώστα Πρέκα.
Με παραγωγικές και αποθηκευτικές διαδικασίες, εκσυχρονισμένες με την σύγχρονη ευρωπαική ελλάδα, με παρακαταθήκη όμως την μια και μοναδική Συριανή παράδοση και στα φυσικά προιόντα που μόνο στη Σύρο ευδοκιμούν. Ο μεγαλύτερος προμηθευτής του είδους «ΠΡΕΚΑΣ» , εγγύηση για ποιότητα και συνέπεια, σας καλοσορίζει στο νησί Σύρος.
Τα υγιεινά προιόντα ΠΡΕΚΑΣ θα σας συμπληρώσουν με ενέργεια και δύναμη στις καλοκαιρινές σας διακοπές στο πανέμορφο νησί της Σύρου!
Μερικά από αυτά είναι : Τσακιστές ελιές Σύρου με μάραθο σε άλμη, μια παλιά παραδοσιακή συνταγή. Παστελαριές, ξερά σύκα φουρνισμένα και κολλημένα ανα δύo με σουσάμι, κανέλλα σπασμένα αμύγδαλα και φύλλα δάφνης. Λιαστές ντομάτες, εξαιρετικός παραδοσιακός μεζές, και βασικό υλικό πολλών συνταγών. Αγκινάρες σε ελαιόλαδο, μια παλιά συνταγή. Κάπαρη, Λουκούμια, Χαλβαδόπιτα, Τυρί Σαν Μιχάλη με χαρακτηριστικό άρωμα και αλμυρή,πικάντικη γεύση. Το ηδύποτο της γιαγιάς, παραδοσιακή παλιά συνταγή Παξιμάδια, κρίθινο σκληρό παξιμάδι, κριθοκούλουρα Κρήτης, μαύρη μπουκιά από κριθάρι και σίκαλη, άσπρη μπουκιά σταρένια με γλυκάνισο και παξιμαδάκι με κριθάρι και σίκαλη, όλα τα προιόντα ψημένα σε φούρνο με ξύλα και πυρήνα ελιάς.
Και αυτά είναι μόνο η αρχή , θα βρείτε από βότανα για την κάθε πάθηση , μέχρι τζίτζερ!

ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΚΑΣ - ΣΥΡΟΣ

Βιοτεχνία : Περιοχή Βαρδάκα - Ερμούπολη, Σύρος 841 00 - Τηλ. & fax: 22810 83380
Λιανική Πώληση : Χίου 4, Ερμούπολη - Τηλ. & fax: 22810 87556


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV