ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΛΤΣΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ



Ονομάζομαι Ευγενία Δελτσίδου είμαι γεννημένη στην Αθήνα όπου και ζω μέχρι σήμερα.


Η αγάπη μου για την ζαχαροπλαστική άρχισε από τα παιδικά μου χρόνια όπου τριγυρνούσα στον φούρνο που διατηρούσαν οι γονείς μου ο οποίος λειτουργεί μέχρι σήμερα.
Αποφοίτησα από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1999.
Αρχικά εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση και στη συνέχεια έκανα μετεκπαίδευση στη Γαλλία στη σχολή LE NOTRE .
Έχω εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία στην Αθήνα , Ρόδο , Κρήτη και Κω.
Εργάζομαι σαν καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στην σχολή LE MONDE από το 2008 και στη Τουριστική Σχολή Αναβύσσου από το 2005.
Είμαι Υπεύθυνη ζαχαροπλαστείου Pastry Chef στο ξενοδοχείο GRAND RESORT LAGONISSI από το 2007 έως και σήμερα.
Από το 2010 ανήκω στην ομάδα του Ucook όπου μαζί με όλους εσάς θα δημιουργήσουμε υπέροχες γλυκές απολαύσεις.
Σας περιμένω να έρθετε στην κουζίνα μου να μαγειρέψουμε μαζί.




blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV