ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το ucook.gr φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων του είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά όλη τη λειτουργία της εταιρείας.

Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με δύο τρόπους:

  • Με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Τηλεφωνικά στο 210-5622004 στις 10:00-17:00

Το ucook.gr κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα του με τις εξής προϋποθέσεις:


- Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
- Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του χωρίς αυτή να έχει παραβιαστεί και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
- Το προϊόν συνοδεύεται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).

Για τα προϊόντα που συνοδεύονται με εγγύηση του κατασκευαστή, πέρα από το διάστημα των 14 ημερών ισχύει ότι ορίζει η εγγύηση του κατασκευαστή.

Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο για επιστροφή σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η αξία του πιστώνεται σε λογαριασμό σας που υποδεικνύετε.

Tα έξοδα επιστροφής σας επιβαρύνουν. Σε περίπτωση που το προϊόν κριθεί ελαττωματικό καθώς και σε περιπτώσεις που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Ucook παραλάβατε λάθος προϊόν ή παραδόθηκε με ζημιά, τότε σας επιστρέφουμε και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

Επιστροφές σε δώρα τα οποία έχουν δοθεί διαφημιστικά ή σε προσφορά με κάποιο άλλο προϊόν δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV