ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ UCOOK & ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ UCOOK & ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Όροι Διαγωνισμού
Διαγωνισμός ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ στο www.ucook.gr

1. Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το www.ucook.gr που εδρεύει στη Νίκαια, Αττικής (Γρ. Λαμπράκη 68), Τ.Κ. 18454 και του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ.
2. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι εγγεγραμμένα μέλη του www.ucook.gr .
3. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην εταιρία ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο UCOOK καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού.
4. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μόνο μίας έγκυρης συμμετοχής. Ως έγκυρη συμμετοχή ορίζεται αυτή που προέρχεται από μοναδικό e-mail.
5. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 31η Ιανουαρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί την 28η Φεβρουαρίου 2011.
6. Κάθε συμμετέχων καταχωρεί στην ειδική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο www.ucook.gr τη συνταγή και τα στοιχεία του.
7. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν κατατεθεί εντός της διάρκειας του διαγωνισμού δηλαδή από 31η Ιανουαρίου 2011 μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 23:59 και έχουν συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην που σημειώνονται με αστερίσκο.
8. Οι είκοσι (2) νικητές και οι αντίστοιχοι 2 αναπληρωματικοί, θα ανακηρυχθούν από επιλογή που θα γίνει στα γραφεία της UCOOK που εδρεύει στη Νίκαια, Αττικής (Γρ. Λαμπράκη 68), Τ.Κ. 18454 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά & μέσω email από την εταιρεία UCOOK.
9. Οι 2 νικητές κερδίζουν:1ος Νικητής 1 ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ο 2ος Νικητής 1 ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
Δώρα θα κερδίσουν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι δικαιούνται δωρεάν είσοδο σε 100 ακαδημαϊκά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ από τον ΜΑΡΤΙΟ έως και των ΙΟΥΝΙΟ 2011 στο πλαίσιο του XINIS EDU 11
10. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα δώρα.
11. Εάν έως την 15-03-11 στις 17:00 μ.μ., δεν εμφανιστούν οι νικητές, θα ειδοποιούνται οι επιλαχόντες κατά τη σειρά που κληρώθηκαν, οι οποίοι πρέπει να παρουσιαστούν εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησής τους. Οι δικαιούχοι των δώρων θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα τους έως και τις 30-03-11 ειδάλλως χάνουν αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμα τους επ’ αυτού και οι Διοργανώτρια Εταιρία απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβεί είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων είτε στην διάθεση της με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
12. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει στα γραφεία του UCOOK που εδρεύει στη Νίκαια, Αττικής (Γρ. Λαμπράκη 68), Τ.Κ. 18454 και με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας κατά την παραλαβή.
13. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια. Η διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της διοργανώτριας ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα κ.λ.π.
14. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στην διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του INTERNET για λόγους διαφημιστικής προβολής- εκμετάλλευσης από την UCOOK, κατά την κρίση της χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.
15. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Οι εταιρία UCOOK δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Περαιτέρω, η διοργανώτρια εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.
16. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια προκειμένου να καταχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα σε αρχείο που τηρεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων κατά τις ειδικότερες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, απευθυνόμενοι γι' αυτό στη διοργανώτρια Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του διαγωνισμού, ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και για σκοπούς προωθήσεως και ενημερώσεως των υποκειμένων για προωθητικά προγράμματα ή νέα προϊόντα του UCOOK, μόνο κατόπιν συναίνεσης του συμμετέχοντος.
17.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV