ΖΕΣΤΗ ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙ



4 φέτες ψωμί
1/3φλιτζ. λάδι από καρύδι
3 λεπτές φέτες μπέικον κομμένες
4 φλιτζ. ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
1/4 φλιτζ. καρύδια χοντροκομμένα

Αφαιρείτε την κόρα του ψωμιού και το κόβετε σε κύβους. Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι,ρίχνετε τους κύβους του ψωμιού,το τηγανίζετε μέχρι να ξανθύνει και το στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Στο υπόλοιπο λάδι του τηγανιού προσθέτετε το μπέικον και το τηγανίζετε μέχρι να γίνει τραγανό. Προσθέτετε το λάχανο και το τηγανίζετε μέχρι να μαραθεί. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.


Κύριο Συστατικό : Κόκκινο λάχανο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV