ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. κατίκι Δομοκού
20 ml. ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα
50 γρ. πάστα ελιάς
4 μπρουσκέτες ή παξιμάδια ντάκος ή φέτες ψωμιού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς.
Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με την πάστα ελιάς και μετά το παραπάνω μείγμα από κατίκι.
Πασπαλίζουμε με μυρωδικά ή λιαστές ντομάτες και σερβίρουμε ως ορεκτικά πριν από το φαγητό.


Κύριο Συστατικό : Κατίκι Δομοκού
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Newline


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV