ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

375 γρ. αλεύρι φαρίνα ΜΑΝΑ
75 γρ. ζάχαρη
2 γρ. αλάτι
350 ml. μπύρα τύπου Weisse
30 γρ. λιωμένο βούτυρο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς στο αερόθερμο. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και την μπύρα. Το μείγμα θα είναι κολλώδη. Ρίχνουμε σε μία βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε για περίπου 55 λεπτά. Κατά τα τρία τελευταία λεπτά του ψησίματος, αφαιρούμε από το φούρνο, βουρτσίζουμε την κορυφή του ψωμιού με το λιωμένο βούτυρο και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για τα τρία τελευταία λεπτά του ψησίματος.

ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ
Κύριο Συστατικό : Μπύρα
Είδος Πιάτου : Ψωμί & Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 10 Φέτες
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV