ALBONDIGAS ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο PORKY
200 γρ. ψίχα ψωμιού
200 ml. γάλα
1 αυγό
3 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
250 ml. ζωμό βοδινού
200 ml. κόκκινο κρασί
1/3 ματσάκι Μαϊντανό ψιλοκομμένος
Αλεύρι
150 ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανακατεύουμε την ψίχα του ψωμιού με το γάλα. Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το αυγό, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε το ψωμί και το προσθέτουμε στο μίγμα του κιμά. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, περνάμε από αλεύρι και τα τηγανίζουμε με to ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν ωραίο χρώμα τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και στο ίδιο τηγάνι τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το ζωμό, το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε τους κεφτέδες περασμένους σε ξυλάκι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

ALBONDIGAS ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Κύριο Συστατικό : Μοσχαρίσιος Κιμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV