ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ,ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

300 γρ. καρότα
1 μικρό κρεμμύδι
4 ντομάτες
1 κ.σ. βούτυρο
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
300 γρ. καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας
12 μαρουλόφυλλα
12 μικρά φύλλα για τορτίγια
5 κ.σ. μαγιονέζα με μυρωδικά

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη.Καθαρίζουμε το μικρό κρεμμύδι και το κόβουμε λεπτές ροδέλες.
Ζεματάμε τις ντομάτες για 30 δευτερόλεπτα σε βραστό νερό, έπειτα τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε κυβάκια.
Τσιγαρίζουμε το τριμμένο καρότο και τις ροδέλες το κρεμμύδι σε 1 κ.σ. βούτυρο,και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε το φρέσκο τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Κόβουμε το φιλέτο γαλοπούλας λεπτές λωρίδες.
Πλένουμε τα μαρουλόφυλλα και τα στεγνώνουμε. Ζεσταίνουμε τα φύλλα της τορτίγιας κι από τις δύο μεριές σε ένα τηγάνι χωρίς λίπος,αλλά δεν τα αφήνουμε να σκληρύνουν.
Τα βγάζουμε, και όσο είναι ακόμα ζεστά, τους αλείφουμε το μείγμα του τυριού. Μοιράζουμε επάνω τους τα μαρουλόφυλλα και το φιλέτο γαλοπούλας και απλώνουμε και τα λαχανικά.
Απλώνουμε και λίγη από τη μαγιονέζα. Τυλίγουμε σφιχτά τις τορτίγιες και τις κόβουμε λοξά σε μπουκίτσες.
Καρφώνουμε τα ρολάκια με μια οδοντογλυφίδα για να κλείσουν και τα σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Φιλέτο γαλοπούλας
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Μεξικό
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV