ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

400 γρ. πατάτες
2 κρεμμύδια
2 ώριμες ντομάτες
4 αυγά
λάδι
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε ομοιόμορφους μικρούς κύβους. Στη συνέχεια, καθαρίζετε και αλέθετε ξεχωριστά τις ντομάτες και τα κρεμμύδια.
Σε ένα τηγάνι βάζετε λάδι και τηγανίζετε τους κύβους πατάτας σε χαμηλή φωτιά. Στη μέση του τηγανίσματος προσθέτετε τα κρεμμύδια, σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε σε χαμηλή φωτιά.
Τέλος, λίγα λεπτά πριν κατεβάσετε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτετε την ντομάτα, νοστιμίζετε με αλάτι και ανακατεύετε.
Τα αφήνετε 5 λεπτά ακόμη. Προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά, ανακατεύετε με προσοχή και φτιάχνετε μια ομελέτα ζουμερή στο εσωτερικό της και καλοψημένη εξωτερικά.


Κύριο Συστατικό : Αυγό
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV