ΖΕΣΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ



8 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
200 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 ντομάτες ώριμες,αλλά σφιχτές
λίγη μουστάρδα σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό ξερό ή 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό φρέσκο,ψιλοκομμένο
λίγο αλάτι

Φρυγανίζετε το ψωμί στο γκριλ μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.Σε ένα μικρό μπολ χτυπάτε το ελαιόλαδο με το πιπέρι,τη μουστάρδα,το μισό βασιλικό και αλείφετε με αυτό το μείγμα τις φέτες του ψωμιού (κρατάτε λίγο στην άκρη για το τέλος).Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες.Κόβετε επίσης σε φέτες λεπτές και τη μοτσαρέλα.Τοποθετείτε πάνω στις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού εναλλάξ ντομάτα και μοτσαρέλα.Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και περιχύνετε με το μείγμα του ελαιόλαδου που κρατήσατε στην άκρη.Ψήνετε στο γκριλ λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Μοτσαρέλα φρέσκια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκριλ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV