ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ



1 1/2 κιλό γαύρος
αλεύρι
λάδι
αλάτι

Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε πιάνοντάς τους από την ουρά ανά δωδεκάδα σαν βεντάλια. Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι τηγανίζετε τους γαύρους προσεκτικά να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Τους βγάζετε από το τηγάνι και τους σερβίρετε.

ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ
Κύριο Συστατικό : Γαύρος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV