ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 αυγά
300 γρ. Φέτα Χωριό τριμμένη
300 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) ψιλοκομμένα
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
100 γρ. καλαμπόκι
1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα
4 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Χωριό ποικιλία Κορωνέικη
1/2 κουτ. σούπας Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Χωριό ποικιλία Κορωνέικη για το πυρέξ
αλάτι, πιπέρι
βασιλικός
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο βαθμούς κελσίου. Λαδώνουμε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 6-7 λεπτά. Σέ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη φέτα και το γάλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βασιλικό και αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ. Σκορπάμε από πάνω τα λαχανικά που έχουμε σοτάρει στο τηγάνι. Ψήνουμε για 20 λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.


Κύριο Συστατικό : Φέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : ΧΩΡΙΟ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV