ΓΟΥΝΑ ΨΗΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



1 κολιός
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ντοματάκια για γαρνιτούρα
Λίγο ξύδι

Κόβουμε το κεφάλι απο το ψάρι και αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο και όσα κοκκαλάκια μπορούμε. Το πλένουμε με ξίδι και ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη και το αφήνουμε στον ήλιο για 4-5 ώρες. Στη συνέχεια το βάζουμε στην σχάρα για περίπου 15 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Βάζουμε λίγη ρίγανη και γαρνίρουμε με τα ντοματάκια.


Κύριο Συστατικό : Ψάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 4 Ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV