ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. τρομπέτες ΗΛΙΟΣ
100 γρ. Καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου SARY
50 γρ. κάσιους ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
100 ml. ζωμό βοδινού
40 ml. κρασί λευκό
100 γρ. φέτα
200 ml. κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αλατισμένο νερό να βράσει και ρίχνουμε τις τρομπέτες για 7 λεπτά. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον Καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τον ζωμό και την κρέμα. Αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη φέτα, Τα κάσιους τριμμένα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα.

ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ
Κύριο Συστατικό : Τρομπέτες, Παστουρμάς
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα, Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι και Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV