ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
1 κιλό μπακαλιάρο
Χυμό από 3-4 λεμόνια
2 ποτήρια ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο
Λίγο κρεμμυδάκι φρέσκο
Ρίγανη
Λίγο αλάτι
200 γρ. λευκό κρασί
Λίγο κορν φλάουρ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον φιλετάρουμε.
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μερίδες και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού.
Ρίχνουμε τον άνηθο και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη.
Αφού πάρουν μια βράση, δένουμε με λίγο κόρν φλάουρ.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.



Κύριο Συστατικό : Μπακαλιάρος
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV