ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 λεπτές φέτες σολομό (500γρ.)
1 κουταλ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλ. λεμόνι
3 κουταλ. ούζο
½ κουτ. ζάχαρη
1 κουτ. ρίγανη
1 κουταλ. μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πλένουμε τις φέτες του σολομού και τις σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί.
Τοποθετούμε σε τάπερ το κρεμμυδάκι, το ούζο, τη ζάχαρη, το λεμόνι το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε και τις φέτες σολομού. Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες περίπου.
Τέλος, στραγγίζουμε τις φέτες του σολομού και ψήνουμε για δέκα λεπτά σε σχάρα, έως ότου δέσει το κρέας.


Κύριο Συστατικό : Σολομός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά & 2 ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV