ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

8 Φιλέτα καπνιστός Σολωμός
1/2 Κούπα τυρί κρέμα ότι θέλετε εσείς
2 Κουταλάκια του γλυκού άνηθο
Αλάτι - Πιπέρι
Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Χαβιάρι
Λίγο άνηθο για γαρνίρισμα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Παίρνουμε διάφανη μεμβράνη και τοποθετούμε μέσα εκεί μία - μία λωρίδα Σολωμού.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί τον άνηθο το φρέσκο κρεμμυδάκι το αλάτι και τέλος το πιπέρι ανάλογα πόσο θέλουμε να ρίξουμε εμείς και προσθέτουμε το μείγμα μας μέσα σε κάθε φιλέτο Σολωμού και τυλίγουμε σε ρολά.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες για να πάρουν το σχήμα ενός δαχτυλιδιού
Τέλος τα σερβίρουμε σε μία πιατέλα όρθια γαρνιρισμένα με χαβιάρι και άνηθο.


Κύριο Συστατικό : Καπνιστός Σολωμός
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ώρες ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV