ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ



για τις ταλιατέλες
500 γρ. Αλεύρι
6 Κρόκοι αυγού
4 Αυγά
5 ml. Λάδι
Αλάτι
Υλικά για την γαλοπούλα
Γαλοπούλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Βούτυρο
Υλικά για την κρέμα
300 γρ. Κολοκύθα
Κρέμα γάλακτος
1 Εσαλοτ
Ελαιόλαδο
Υλικά για την γαρνιτούρα
Κολοκύθα καρέ
Δαμάσκηνα
Κρεμμύδια φρέσκα
Τσάιβς
Βούτυρο
Κρέμα κολοκύθα
Καρύδι
Αλάτι
Πιπέρι

Για τις ταλιατέλες
Όλα τα υλικά στο μίξερ, με το γάντζο. Κάνουμε ένα λείο ζυμάρι.
Για την γαλοπούλα
Σωτάρουμε τη γαλοπούλα σε ένα τηγάνι και μετά την τελειώνουμε στο φούρνο.
Για την κρέμα
Ιδρώνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την κολοκύθα, αφού την έχουμε καθαρίσει και κόψει και βάζουμε κρέμα, μέχρι να σκεπαστεί η κολοκύθα. Σκεπάζουμε. Αφού μαλακώσει καλά η κολοκύθα περνάμε στο μίξερ χειρός. Περνάμε από σινουά.
Για το blue cheese
Μαλακώνουμε το τυρί και κάνουμε ένα κενέλ
Για τη γαρνιτούρα
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε την κολοκύθα. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και τα υπόλοιπα υλικά. Κρέμα και βούτυρο τα κρατάμε στο τέλος για να βάλουμε όσο χρειάζεται για να γλασάρουμε τις ταλιατέλες. Αλατοπιπερώνουμε.


Κύριο Συστατικό : Γαλοπούλα
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Λ. Κουτσόπουλος


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV