ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ MEDITERANIAN (ΒΙΝΤΕΟ)



1 πακέτο μακαρόνια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κύβους
250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
100 γρ. ελιές σε ροδέλες
2 φρέσκιες τομάτες περασμένες στον τρίφτη
½ φλ. του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουνε.
Ο χρόνος βρασμού εξαρτάτε από το είδος των μακαρονιών (αναφέρεται πάντα πάνω στο πακέτο).
Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε την σάλτσα.

Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα όλες τις πιπεριές για να τσιγαριστούν.
Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε την τομάτα και αφού πάρει μία βράση, ρίχνουμε την φέτα και τις ελιές.
Ρίχνουμε επίσης το αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγη ρίγανη.

Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 3 περίπου λεπτά για να δέσουν τα υλικά και ξανακατέβουμε την σάλτσα με τα μακαρόνια.
Η μακαρονάδα είναι έτοιμη.


Κύριο Συστατικό : Ζυμαρικά
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : MITHOS PLATANIAS


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV